MOA/NIMA Education day - Big Data for small business

Categorie
Analytics
Datum:
15 apr 2021

Tijd: 15:30 - 16:30 uur

Inleiding

Op 15 april staat er weer een zeer inspirerende MOA-NIMA Education Day op het programma. Vanwege alle Corona-maatregelen nogmaals als digitale sessie met een programma van 60 minuten. Meld je nu gratis aan voor deze Engelstalige online Education Day en laat je inspireren door twee aanvullende cases met als thema: Big Data in Small business.

Inhoud

Tijdens het programma dat begint om 15.30 uur komen de volgende lezingen voorbij:

1. SMEs’ decision-making in digital transformation
Shengyun (Annie) Yang, Lector Digital Business bij Research Centre Business Innovation, Hogeschool Rotterdam

Vandaag de dag heeft digitalisering exponentieel meer gegevens mogelijk gemaakt en geven state-of-the-art technologieën verbeterde mogelijkheden voor gegevensopslag en -verwerking. Als gevolg hiervan hebben bedrijven ongekende mogelijkheden om datagestuurde besluitvorming te nemen. Substantiële waarde kan worden onthuld uit gegevens door er inzichten uit te halen. Deze inzichten kunnen bedrijven helpen hun bedrijf te optimaliseren, zoals prijzen, klantsegmentatie en kostenbeheer of vernieuwing van bedrijfsmodellen. 

Ondertussen heeft niet elk bedrijf kant-en-klare gegevens voor besluitvorming. Soms zijn historische gegevens, informatie en kennis minder relevant of zelfs niet beschikbaar. Hoe kan een bedrijf dan analytische beslissingen nemen?  

Ontdek hoe met name kleine en middelgrote ondernemingen (mkb's) beslissingen kunnen nemen op basis van gegevens en collectieve intelligentie.

2. Create Digital Impact
Lukas Roeling, data consultant Redkiwi.

Wij geloven in de krachtige combinatie van creativiteit, data en technologie. Samen met onze klanten en eindgebruikers creëren en vernieuwen we digitale oplossingen die aansluiten op het nu en de toekomst. Wij brengen daarbij complexe vraagstukken terug tot verrassende eenvoud. 
Alles met maar één doel:Create Digital Impact. 

De sessie gaat over het maken van de juiste stappen om een data gedreven werkwijze te creëren. Hoe maak je van theoretische modelering een praktisch werkplan voor de lange termijn. We sluiten de sessie af met een aantal cases van onze klanten die wij helpen met hun data.

Schrijf je nu gratis in voor deze online Education Day op donderdag 15 april, van 15.30 - 16.30 uur.

Over de sprekers

Annie Yang ED 15 0421 1619 copy GVBIO: hengyun (Annie) Yang, Ph.D.
ShengYun (Annie) Yang is Lector Digital Business bij Research Centre Business Innovation, Hogeschool Rotterdam. Haar onderzoek richt zich op de digitale transformatie van bedrijven, met name vanuit het perspectief van een datagedreven aanpak en de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI). Haar werk is gepubliceerd in de Decision Support Systems, European Management Journal, Financial Times, The Case Centre en Ivey.   Met de ambitie om de kloof tussen onderzoek en praktijken op te vullen, is ze ook actief betrokken geweest bij het bedrijfsleven. Zij is Gecertificeerd Scrum Master (CSM) en actief Organization and Relationship Systems (ORSC) coach.  
Zij heeft bedrijven en organisaties geholpen om gebruik te maken van resourceplanning, de efficiëntie van het management te verbeteren en digitalisering uit te voeren door haar onderzoeksresultaten te implementeren.

Lukas RoelingBio, Lukas Roeling 
Lukas is werkzaam als data consultant binnen Redkiwi. Als data consultant helpt Lukas organisaties inzicht te verkrijgen aan de hand van website data en aan de hand van de inzichten te groeien. 

Kosten

Deelname is gratis

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.