MOA - Expert Network - Meet up: Ben je gemuilkorfd als onderzoeker door de AVG?

Categorie
Insights
Datum:
30 apr 2021

Tijd: 12:00 - 13:30 uur

Inleiding

Ben je gemuilkorfd als onderzoeker door de AVG?

De onderzoekwereld zag enorm op tegen de komst van de AVG. Wat zouden de consequenties zijn voor ons vak, kunnen we blijven doen wat we deden en nog veel meer onzekerheden passeerden de revue. De hoogste tijd om, inmiddels bijna drie jaar verder, terug te kijken op de pre- en post-AVG. Waar liepen en lopen we tegen aan? Kan de administratieve ballast niet wat minder? Hoe om te gaan met internationaal onderzoek in en buiten Europa? En hoe ga je om met video en audio bij kwalitatief onderzoek, zeker in dit teams/zoom-tijdperk?

Inhoud

Tijdens de meet up op 30 april gaan Wim van Slooten (directeur MOA) en jurist Alexander Singewald in op deze en andere vragen. Meld je nu gratis aan voor deze sessie, speciaal voor MOA-(bureau)leden.

De volgende onderwerpen zullen tijdens de meet up in ieder geval behandeld worden. Daarnaast is er volop ruimte om je eigen vragen te stellen!

• Hoe om te gaan met data in de cloud?
• Mag je Audio/video opnames aan de klant geven?
• Onderzoek bij kinderen
• Onderzoek binnen en buiten de Europese Unie en verwerkersovereenkomsten
• Postfilter en schriftelijk onderzoek
• ...

 

---

Over MOA Expert Network

Het MOA Expert Network organiseert iedere laatste vrijdag van de maand een korte meet up. Een echte interactieve Lunch&Learn met frisse discussies en nieuwe inzichten voor en door vakgenoten. Speciaal voor MOA-(bureau)leden.

De RKG en de BkB hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als één sectie binnen de MOA. Dus geen onderscheid meer naar groot of klein, we zijn er voor alle bureaus! Wil jij ook regelmatig in contact komen met vakgenoten? Wil je op de hoogte blijven, geïnspireerd worden of meepraten over ontwikkelingen in onze branche? Of wil je zelf jouw visie delen? Sluit je dan nu aan bij het MOA Expert Network. Onze focus ligt op zowel kennisdelen, kwaliteit, belangenbehartiging als opleiding. Lees verder

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.