Digi-meeting Data Science en Analytics; Hoe organiseer je dat?

Categorie
Insights
Datum:
28 juni 2021

Tijd: 16:30 - 17:30 uur

Inleiding

Het vakgebied van dataverzameling en inzichtontwikkeling is het afgelopen decennium enorm uitgebreid. Het afgelopen jaar zijn we daarom vanuit MOA in gesprek gegaan met een groep professionals over de start van een specifieke Profgroep Data Science. Na een bijzonder Corona-jaar heeft dit geresulteerd in de oprichting van het MOA Platform for Human Data. Speerpunten van het Platform zijn Data, Data Science, AI en ML in Analytics.

Inhoud

Het MOA Platform voor Human Data nodigt je graag uit voor een eerste Digi-meeting op maandag 28 juni:

Data Science en Analytics: Hoe organiseer je dat en wat zijn de valkuilen?

Arend-Jan Nijhuis, DS-specialist, neemt je tijdens deze eerste meeting mee in de basisstructuur van Data Science & Analytics: Definities van AI en ML, maturity assessment van organisaties, datastrategie, architectuur in data & analytics, procesmodellen, multidisciplinariteit en het inrichten van Agile manieren van werken komen aan bod.

Schrijf je nu gratis in voor deze digi-meeting!

 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen vanuit het MOA Platform for Human Data?
Meld je dan ook gelijk aan bij onze LinkedIn-groep: https://www.linkedin.com/groups/12543121/
#PHD

 

Arend Jan
Over Arend-Jan Nijhuis

Na een studie Bedrijfskunde vervulde Arend-Jan Nijhuis 22 jaar lang commerciële, data gerelateerde, managementfuncties voor Akzo, GfK, Atos en ING en startte in de jaren negentig met Data Mining. Sinds ruim 8 jaar is Arend-Jan zelfstandig adviseur en interimmanager (NICM). Recente projecten zijn als Manager “HOE” (Architectuur & Kwaliteit) bij Data Fundamenten en Analytics van de Belastingdienst en momenteel als Agile Project Manager/Squad Lead in de Global Deployment van het Data & Analytics Platform voor Heineken. Ook begeleidt hij jaarlijks ca 30 studenten op de VU in Digital Business & Information systems.

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.