MOA - Expert Network - Meet up

Categorie
Insights
Datum:
26 feb 2021

Tijd: 12:00 - 13:30 uur

Inleiding

MOA Expert Network (voorheen RKG/BkB) organiseert iedere laatste vrijdag van de maand een meet up tijdens de lunch. Krijg een insights-boost tijdens je boterham met kaas! Kleinschalig en exclusief toegankelijk voor MOA-leden. Frisse discussies en nieuwe inzichten voor en door insights- en data-professionals.

Inhoud

Hoe gaan bureaus om met (de) innovaties in ons vak en hoe pakken ze een internationale samenwerking op?

Op 26 februari gaat Sylvie in gesprek met onderzoekers van Ipsos, Neurensics en MarktEffect. Drie heel verschillende bureaus: een breed en gevestigd bureau, een specialist met een wetenschappelijke insteek en een runner-up geleid door Millenials. Kijken ze ook zo verschillend aan tegen innovaties en internationale samenwerkingen?

Nieuwsgierig geworden?! Meld je dan snel aan. Deze sessies zijn exclusief voor MOA-(bureau)leden.

---

Over MOA Expert Network

De RKG en de BkB hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als één sectie binnen de MOA. Dus geen onderscheid meer naar groot of klein, we zijn er voor alle bureaus! Wil jij ook regelmatig in contact komen met vakgenoten? Wil je op de hoogte blijven, geïnspireerd worden of meepraten over ontwikkelingen in onze branche? Of wil je zelf jouw visie delen? Sluit je dan nu aan bij het MOA Expert Network. Onze focus ligt op zowel kennisdelen, kwaliteit, belangenbehartiging als opleiding. Lees verder

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.