MOA - Healthcare Talk: Reputatiemanagement: spil van een toekomstbestendige zorgorganisatie?

Categorie
trends & innovatie
Datum:
4 mrt 2021

Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Inleiding

Patiënten en hun zorgprofessionals kiezen een zorgorganisatie steeds vaker op basis van reputatie. Maar wat is reputatie eigenlijk, hoe meet je het en hoe gebruik je het in de organisatie?

Inhoud

Ontdek het tijdens deze Talk! Edwin Bas (Ipsos) overtuigt je graag van het belang van reputatiemanagement. Steven Boekee (Newcom) laat je zien hoe je reputatie meet. Tot slot laat Roel Rutjens (Catharina Ziekenhuis) je zien hoe reputatiemanagement in de praktijk wordt toegepast binnen een zorgorganisatie.

Schrijf je nu in voor deze Healthcare Talk!

Nb. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Mocht je deze niet binnenkrijgen, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

---

Over Profgroep Healthcare

De MOA Profgroep Healthcare is hét netwerk van marktkennisprofessionals in de zorgsector dat het gebruik van markt- en klantinzichten stimuleert ten behoeve van beleidsontwikkeling en besluitvorming in die zorg. De leden van de profgroep zijn werkzaam bij zorginstellingen, farmaceutische ondernemingen en onderzoekbureaus in de gezondheidszorg. Lees verder

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst?

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar opleidingen@moa.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.