MOA doet mee aan wereldwijde diversiteitspeiling van WFA – jij ook?

Reserveer 15 minuten in je agenda op 1 juli!

Zoals je wellicht gelezen hebt organiseert de World Federation of Advertisers deze zomer de eerste wereldwijde peiling ooit onder medewerkers in de marketing- en communicatie-industrie. Het onderzoek is bedoeld om vast te stellen wat de stand zaken is op het gebied van diversiteit en inclusie binnen de branche. Onderzocht wordt hoe divers de branche is samengesteld en hoe medewerkers de aanpak binnen hun eigen organisatie ervaren.

Als MOA Expertise Center ondersteunen we van harte dit initiatief, dat we samen met bvA, VIA en het Dutch Marketing Diversity Fund aanjagen.

Het doel van de gezamenlijke aanpak is om maximale deelname aan de peiling te realiseren. Daarom vragen we je mee te doen aan de All-in Monitor op 1 juli: precies één jaar na de oprichting van het Dutch Marketing Diversity Fund. Reserveer nu alvast 15 – 20 minuten in je agenda. Als MOA-lid ontvang je 1 juli een link in je mail.

Dit onderzoek is cruciaal voor het bepalen waar we als branche staan op het gebied van diversiteit en inclusie. Als iedereen meedoet wordt het mogelijk om Nederland-specifieke inzichten te krijgen, zodat we als branche kunnen werken aan een diverse en inclusieve branche waarin iedereen zich erkend en gewaardeerd voelt.

Meer MOA


Kennispartners van Daily Data Bytes

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

VIDA-gebouw
Kabelweg 57, 2e verdieping
1014 BA Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.